Alla inlägg under augusti 2007

Av Gunilla - 7 augusti 2007 10:07

varmt sägs det. Vi ska åka och bada på Rödön är det tänkt. M & L var på Lövstabadet igår. "Mitt" gamla bad som jag alltid hängde på när jag var liten. Det kostade skit och ingenting att gå in, det var väl inte så vansinnigt fräscht men det fanns ju blött vatten ialla fall och hopptorn.

Nu har det inköpts av en magnat i stan för summan 1 krona . Han rustade upp det fixade några rutchbanor och tar nuförtiden den facila summan av 120 kr inklusive åkband i inträde. Våra barn ränner inte där som jag gjorde........


Bella har ju hittat en ny favvissak.....Grisöron mums


Bella smular i sig ett grisöra, grissnabbt.....


Hon har också skarpt markerat var hon står i frågan reflexvästens vara eller inte vara. Häromkvällen gjorde hon processen kort med "reflexkartongshelvetet"

"Våga döda reflexkartong"...så nu har vi en reflexväst u t a n kartong till salu...;-)


Igår var fantastiskt väder jag låg mest under parasollet och slöade/solade. Bella som är en lat hund gjorde mig av och till sällsis i sovandet och slöandet...


Slöa varelser....


Den långe har tagit sig till sitt arbete alldeles utan inverkan av någon eller något. Kors i taket.... :-)

Nej nu väntar solen på mig.


Av Gunilla - 6 augusti 2007 23:37

det är smaskiga saker det om man är hund och heter Bella. Hon smulade i sig ett helt på sådären 15-20 minuter.


Låg och solade och lyssnade på "Mammas nya kille" i min pod eller MNK som det nu heter för de invigda :-) . Det är så roligt ta gärna en titt här, det går i repris nu på torsdagseftermiddagar kl 16:08-18:00.......Lyssna och njut.....

Av Gunilla - 6 augusti 2007 08:51

av min semester.....fyra långa veckor har bara sprutat fram. Nu går jag alltså in i slutspurten och tycker följdaktligen lite synd om mig. Kan lätt vänja mig vid att bara gå och drälla.


L hade kraftiga magsmärtor i natt så det var en sån sorts magsjuka hon hade, en sån där man samtidigt har galet ont i magen. Men framåt två tiden lugnade det ner sig och hon kunde somna om igen.


Bella och jag har varit ute och kissat och tittat till kaninerna. De sitter i samma bur alla tre men åtskilda av lite kompostgaller och det funkar alldeles förträfligt. Kanonväder har de lovat väderleksgubbarna och denna gång stämde det på pricken. Solen skiner från en klarblå himmel, nästan hela familjen sover fortfarande sött.


Hörde den långa i källaren i natt, han spelade hög musik sådär vid två halv tre......När jag var ute med Bella nu på morgonen stod en kompis till honom och baknade på hans fönsterruta. Egen privat väckningstjänst.... Han har tur det lilla livet, nu behövde han inte vakna själv i dag heller för han blev räddad av en polare.

Av Gunilla - 5 augusti 2007 19:02

Magsjuka har drabbat familjen. I alla fall L. Hon är vit som ett lakan och kräks...Förmodligen får vi det allihopa nu. Finns det ngt värre än magsjuka, tror inte det. Kommer ihåg skräcktillfällen när jag legat på det kalla badrumsgolvet fullständigt utslagen och bara kvidit. Men det är ett bra tag sedan nu så det är möjligt att det är dags. Har druckit en Irich coffe, möjligt att det tog död på basilurerna.


Fernet branka. Jag trodde på fullt allvar att det var medicin ända tills jag var vuxen.


Åkte ofta med min bror och mina föräldrar till Spanien när jag var liten. Klart att jag kunde äta något sunkigt och bli magsjuk när jag var där (eller hemma också för den delen) vid dessa tillfällen fick jag alltid ett litet glas, alltså litet! med just Fernet branka. Det smakade så galet illa och var så beskt så jag kräktes alltid och sen var det prima liv igen, klart som tusan att jag trodde att Fernet var medicin.


Tyckte därför att det var aningen suspekt när sedan folk på krogen beställde in en 6:a Fernet.... Herregud nu är det fara å färde, magsjuka i sikte......:-)

Varje dag lär man sig något nytt......



Av Gunilla - 5 augusti 2007 11:03

var jag i går kväll. Men efter en stund så ringde min bror. Han hade hyrt en film som han kom hit med och som vi gemensamt tittade på. "Children of men" En farlig film om hur det kan gå/går om vi fortsätter att missbruka och utnyttja naturen och oss själva i samma takt som vi nu håller på. Intrigen är att världens just nu levande yngste människa just blivit mördad, en pojke som är 18 år......


Läskig film....

Av Gunilla - 4 augusti 2007 22:51

Mina förtjusande döttrar ska bo i tält i natt. På gården hos en polare tillsammans är de sex tjejer som ska bo i ett fyrmannatält. M & L är väldigt irriterade på mig då jag inte tycker att de ska vara ute och ränna längre än till kl 22:00 på kvällarna.

I kväll skulle det bli till kl 23 i alla fall hade de fått lov till. För ett tag sedan var de hemma och hämtade lite campinggrejor. M tog med sig sin sminkväska och en kudde. Jag frågade lite försynt om det inte fattades något  tex en sovsäck kanske varpå M replikerade "Eh ja, just ja, eh  fniss, fniss det hade jag glömt bort".


Glöm aldrig sminkväskan då ni ska ut och campa och bo i tält det är nämligen det viktigaste man har med sig. Skit i liggunderlag och sovsäck. Är bara sminkväskan med ja då kirrar sig allt.....

Av Gunilla - 4 augusti 2007 17:21

Bellafilm med Bella, R och den långe i källaren....Här 


Detta kommer förmodligen leda till att en insamling startas av någon vänlig själ för att den stackars, stackars sonen inte ska behöva gå i dylika brallor ....... Stackar barn som måste gå med trasiga byxor... :-)

Av Gunilla - 4 augusti 2007 17:07

vad som är världens absolut farligaste sak. Detta enligt Bella allstå. Jag och Bella åkte iväg en sväng och skulle prova ut en reflexväst. Föga anade jag då att detta plagg även kan användas som tortyrredskap.....


Vi hittade västen som var perfekt på Granngården och den inhandlades för 79 riksdaler.

Kanon tyckte jag, fruktansvärt visade det sig att Bella tyckte. Så fort västen kom på skrek hon rakt ut och la sig platt på marken. Vad är det som händer tänkte jag.... Jaha, ett vasst kardborreband, ja men om vi vänder på det och viker in det borde det funka.....Icke. Bella var fullständigt livrädd och bara gnällde och skrek. Uppfinningsrik som jag är sprättade jag då bort kardborrebandet som inte heller fastnat i pälsen vilket jag mycket noga hande kollat och satte dit en tryckknapp istället. Samma sak med en livrädd hund, så nu har vi alltså en splitter ny reflexväst med borttaget kardborreband och istatt tryckknapp istället som kommer att vara fullständigt oanvänt för all framtid.....


Världens isärklass farligaste sak...i alla fall enligt Bella finns numera till salu hos oss


Som matte tycker jag ju att det är synd eftersom det verkar jättebra med en sån här väst, någon som har ett tips på annat att använda till en långhårig hund som tydligen är väldigt rädd för västar......


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards