Alla inlägg den 11 augusti 2007

Av Gunilla - 11 augusti 2007 16:00

Bella och hennes husse tätt omslingrade

Bella på ena armen och fjärren i den andra..... Bella har fått en husse på riktigt!

Av Gunilla - 11 augusti 2007 15:40

denna gång är hon i grävartagen på stranden en solig dag på Andersön.....


Bella gräver till Kina...typ

Hon har inte riktigt blött ned alla filtar som hon ska ännu och envisas därför med jämna mellanrum med att få göra "sitt jobb"...:-)

Av Gunilla - 11 augusti 2007 15:23

Titta här.


Var är Bella? :-)


Av Gunilla - 11 augusti 2007 14:43

Valda delar av vår familj skulle aldrig få ligga i sängen......Men nu får hon det.... R kramas så förnöjsamt på håriga damen när hon ligger bredvid honom och han ler med hela huvet. Han skulle ju A L D R I G ha en hund i sängen.....


Nu för att göra någon sorts förklaring då, så får Bella ligga i sängen på mornar och dagtid men inte direkt när vi gått och lagt oss vilket innebär att hon inte är hund i sängen på "heltid". Hon blir bjuden att komma upp i sängen och hoppar inte upp själv. Ja, ja jag hör vad korkat det låter men kan jag inte få leva med den villfarelsen att "vi inte har hund i sängen" ett tag till i alla fall :-)


I dag har jag och tjejerna varit på fotbollsmatch. De har spelat i hällregn och jag och Bella har hejat på. De förlorade på straffar.

Elände! Moa satte sin straff som tur var. Ett snyggt mål. Det gick jättebra för L också. Hon har haft ett eländigt spelsjälvförtroende ett tag nu och liksom inte alls trott på sin förmåga att spela efter eget huvud utan istället avvaktat. Men nu hoppas jag att det börjat lossna lite.


Ja vi var ju och shopade i går, jag och M. Det inhandlades 2 par byxor, tröjor och sockar till M´s stora belåtenhet. Ett par huvtröjor hamnade också på inköpslistan en till M och en till L. Den långe i källaren fick ett par brallor också men jag vet inte om de faller honom på läppen men vi får väl se. Han har inte sett dem än.


Hurra Östersund! Vi har vunnit den prestigefyllda priset årets mest solrika stad. 654 soltimmar tror jag visst att solen levererat på Östersund/Frösön under den period som mätts denna sommar. Växjö låg på jumboplats med inga timmar alls nästan. Stackars Växjöborna. De har en speciell plats i mitt hjärta. Jag gillar Växjö.


Nu ska jag titta på någon film. Vädret är uruselt idag efter flera dagars kanonväder då är det följdaktligen helt tillåtet att ligga och häcka i sängen, äta praliner och titta på film......

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards