Direktlänk till inlägg 30 mars 2008
Min make har svårt att äta maträtter som inte har något namn....mina har sällan det.
Jag blandar ihop och fixar men namn ....nae det kan jag inte påstå att maten har.
Idag tex gjorde jag jättegod mat. Recept = namn, NÄ!
Han tycker även att jag gör för snabb mat dvs jag lagar inte stå-och-laga-mat-flera-timmar-mat..... För det gör han. Han är jätteduktig på matlagning.
Idag blev det en helt vanlig sluring :-). Lite av det och lite av det och lite av det....och till det serverades fullkornsbulgur och sallad.
Jag kanske ska skriva upp till nästa gång jag ska laga samma sak .....för det blev jättegott.
Stek ett tag:
Lagom mycket kycklingfile
Frysta champinjoner (lagom mycket)
Fryst majs, broccoli och paprika (ungefär lagom mycket)
Den nyaste korven av ehhhhhh vahetterekorven, 1 st!
Lagom mycket av Troccomare, vitlök, peppar
Lite mer fryst hackad basilika
Lagom mycket creme fraiche och en skvätt grädde
Rätt lagom mycket hackad röd lök
Smaklig måltid! :-)
har jag lagat till idag. Undrar om detta håller på att bli en "wannabe"- matblogg . Inhandlade färsk torskfilé häromdagen som idag förvandlades till en superenkel och vansinnigt god historia. Det var ungefär 1 kg fiskfilé (det funkar med ...
har jag fixat idag...De brukar bli torra och tråkiga men idag blev de kriminellt goda! Såhär gjorde jag: Tog ungefär 1,5 kg tjocka revben (två bitar) kokade dessa i ungefär 50 minuter i: 3 liter vatten ungefär jag som vanligt följer inte ett re...
Men om man är arbetslös har man ju varken helgledigt eller semester eller andra ledigheter vad jag kan förstå. Då står man ju bara till "förfogande" hela tiden. Sur, ja och det kommer nog att hålla i. Skrev ett frånvaromeddelande alldeles nyss på min...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 |
7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|