Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Gunilla - 13 mars 2008 20:01

Ja nu är jag här igen. Varit sjuk.....stackars mig! Men jag har ju så svårt att "vara tillräckligt" sjuk för att vara sjuk. Jag får fortfarande inte feber men känner mig kass. Sov stött igår och i förrgår. Kollade tempen häromdagen då hade jag 36,5......lite senare hade den dramatiskt ökat till 37,0.....Ja det var tajt där ett tag :-)


Nu är vi på benen allihopa i alla fall. Bella är lite brydd att vi skulle gå  i morse hon har ju vant sig nu i nästan två veckor att det dräller av människor hemma. Men hon kanske tyckte att det var skönt att äntligen få vara ifred.

L ringde mig på jobbet idag och sa att Bella nog haft väldigt ont i halsen.....Jaha, vad har hänt nu då tänkte jag. L berättade då att Bella mycket omsorgsfullt trasslat sig in i en påse med honungssmakande Vicks halstabeltter, lyckats få av papperet på alla tabletterna och smulat i sig allihop. Jag hoppas att hundar tål halstabletter för varken M eller L tyckte att de var goda så det var nog en full påse är jag rädd. Hon har ratat sin mat i dag, förmodligen fått smak på Vicks honungstabletter.....


Vi får fortfarande dra ut fröken på kvällen. Då är det superläbbigt att gå ut. Hon tvärstannar och rör sig  inte ur fläcken. Iofs har det varit samma visa nu ett par mornar också. Inte ska hon gå nånstans inte. Konstig hund! Väldigt söt men konstig!


Det går hundlöss här. Bellas polares matte hade hittat så nu är båda hundarna behandlade. Jag har kammat och kammat Bella men har inte hittat så mycket som en liten gnet. Men det är ju så galet ÄCKLIGT! Jag har ju gått igenom lusstadiet med barnen en gång och nu verkar det vara dags för hundstadiet. Tur att det är väldigt enkelt att behandla. Säger åt alla jag möter att det går löss. Tydligen har det hållit på i omgångar för lusmedlet på apoteket hade varit slut hörde jag.


I helgen är det 50-års kalas. R's syster är det som är jubilaren. I morgon ska det dukas och pyntas där vi ska vara.


Spana in husdjuret som jag nu har i åtanke. Vore nåt att ha springandes upp och ned för trapporna i huset och att ha sussandes på huvudkudden.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards