Alla inlägg den 4 april 2008

Av Gunilla - 4 april 2008 18:53

Suttit och läst lite bloggar. Bla en blogg om en Wilma som idag inte längre finns, men finns i matten i allra högsta grad....varje dag. Grät en skvätt och kramades på Bella. En del säger "fjaskig" men då blir jag förbannad man blir ju alldeles kär! När sedan kärleken rycks bort tappar man ju hjärtat.


Jag behöver förmodligen/förhoppningsvis inte gruva mig för "den dan" ännu men det är ju nåt man får ta i beräkningen redan från början, läskigt nog.


Usch inget roligt alls.


Liten Bella fullkomligt obekymrad om allt! Bilden är från den tiden innan vi visste att detta var Bella......då hette hon fortfarande tik 2....

Av Gunilla - 4 april 2008 18:29

Den gamla damen satt på sin trappsten, så jag gick fram till henne och sa ' Du ser verkligen lycklig ut! Vad är hemligheten för ett långt lyckligt liv?' 

'Jag röker tio stora cigarrer varje dag', sa hon, 'och innan jag går till sängs röker jag ytterligare en stor cigarr. Jag har ätit snabbmat hela mitt liv, och jag dricker 5 flaskor wiskey varje vecka.
På helgerna käkar jag lyckopiller, och jag motionerar aldrig.'

'Otroligt, fantastiskt', svarade jag. 'Hur gammal är du?'



'Tjugofyra', svarade damen!


Av Gunilla - 4 april 2008 18:22


En lastbilschaufför tittar i sin backspegel och ser att en blondin ligger alldeles för nära bakom honom. Lastbilschauffören hatar när folk kör för nära så han tvärnitar, går ur bilen och går fram till blondinens bil.
- Gå ut ur bilen, fräser han.
Han ritar en cirkel på asfalten och säger:
- Ställ dej i cirkeln och kliv inte ur den förrän jag säger till!
Sedan börjar han slita loss backspeglarna på blondinens bil. Medan han gör det börjar blondinen skratta hysteriskt. Då blir lastbilschauffören bara ännu mer förbannad så han sliter ut sätena ur bilen och punkterar alla däck. Men blondinen bara fortsätter att skratta så chauffören tar fram en hammare och börjar slå sönder fronten på bilen. Han sliter ut ratten och skär av kablarna. Bilen är nu ett vrak men blondinen skrattar värre än någonsin. Chauffören går fram till henne och säger:
- Frun, jag slog just sönder er bil. Vad är det som är så roligt?
Blondinen fnittrar:
- Varenda gång du vände ryggen till så klev jag ut ur cirkeln!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards