Alla inlägg den 19 maj 2007

Av Gunilla - 19 maj 2007 16:05

 Denna är är rolig!


Aftonbladets webb 7/5

"Klockan 7.15 på måndagsmorgonen krockade en cyklist med en åkergräsklippare vid gångtunneln på cykelbanan vid Distansgatan i Västra Frölunda."

Åkgräsklippare är ju ett vanligt uttryck, men åkergräsklippare? Heter det inte skördetröska?

/paps


Tack "paps" för att du läste Aftonbladets webb noga.....

Av Gunilla - 19 maj 2007 15:33

Jag ogillar verkligen att städa....Men det är väldigt skönt när det är gjort. Det är väl inte så att det är skititg här förjämnan för jag ogillar verkligen när det är skitigt och stökigt men det tar verkligen emot att behöva "slösa" bort tid på just denna f..ade städning. Det blir ju rotigt efter 4 sekunder igen.


Men denna gång är det lite annorlunda för att jag räkmar nämligen med att det får vara just "fint" mer än 4 sekunder det kommer att vara "fint" till kl 21:15 i morgonkväll. Det är ungefär 15 minuter efter beräknad hemleverans av de andra tre filurerna som bor här. Så jag ska bara gå omkring nu och njuta av att det är klart och att jag varit duktig som flängt omkring som ett torrt kalvskinn sedan kl 9 i morse och dammtorkat, dammsugit, diskat och fejjat och stökat. Fönstren skulle också behöva sig en duvning men nu ska vi ju inte ta i så vi kolar.....


Det åskade och blixtrade ordentligt idag sedan öppnade sig himlen som om man satt på en kran för att sedan bli ganska fint.


I vanliga fall ligger Iriz som en höna , nu låter hon som en också. Eller så tror hon att hon har blivit en hund eller möjligtvis ett marsvin. Hon morrar och kurrar och låter. Sedan drar hon av sig päls och bygger bo. Hon kan inte vara dräktig, om hon nu inte blivit bebådad eftersom Våfflan är kastrerad sedan ungefär ett halvår tillbaka och jag antar att det inte kan växa tillbaka. Hon ser verkligen upprörd ut så vi får väl se vad som hänt med henne. Jag antar att kaniner liksom hundar kan vara skendräktiga eller??


Inte klokt vad det slagit ut på träden på dessa dagar. Det känns nästan som om man nu hade tålamot att titta på trädet i tre dagar skulle man faktiskt se hur det växte... Inte krupit nåt i landet idag. Kryper inte gärna där när det regnar.... :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards