Alla inlägg den 4 maj 2007

Av Gunilla - 4 maj 2007 17:15

...spy lite galla över Ken Ring! Jag kan inte lyssna på Hip Hop och sån j...la musik. Det är en fysik omöjlighet eftersom det gör ont i hela kroppen. Om mina fötter krullar sig när det är kallt så krullar sig mina öron när jag hör skit! Jag vill ha Alice in chains, Kent eller Metallica eller egentligen vad  f..n som helst.. Snoddas!! Vad som helst förutom Ken Ring och hans gelikar! Allt låter som exakta kopior av varandra och jag får lov att lyssna till det 24-7. M & L är däremot stora fans av denna "musik". Jag vill höra nåt som låter i alla fall en aning som om man har bytt låt åtminståne någongång det senaste kvartalet.

Vi har i alla fall kommit hem från sjukhuset nu jag & M och då börjar det förståss spelas i samma sekund som vi kom hem. M mår OK och har inte längre ont. Hon fick äta frukost och lunch på las och det gick bra.  Smaskens tyckte hon som inte fått äta något alls sedan i onsdags frukost. Dropp blir man ju inte överdrivet mätt på...Oj, nu tystnade "musiken" och mina öron krullade glatt upp sig igen :-)

I morgon fyller Bella 1 månad. Det har lovats bilder där man ser hela vovven och jag väntar förståss med spänning.

Var och red igår. Jag rider just nu Ojessy. Vi är inte kompisar jag tycker att hon helt enkelt är lite trist. Vi red i en utomhuspaddock i går. Hästarna hade bara varit ute 1 gång tidigare på lektion i år så det var spännande och nästan allt var lite småläskigt. Ojessy hoppade omkring och tyckte att hennes skugga var en farlig typ. Sedan var det ngn som drog upp en dragkedja i sin jacka lite onödigt högtljutt och det var naturligtvis också väldigt farligt så då skuttade hon omkring lite till...... Hon är väldigt, väldigt söt och trevlig men vi är som sagt inte kompisar. Tacka vet jag Charlie, den bullen, som är envis som en åsna... Vi är polare vi. Vi byter hästar efter ungefär 4 gånger så nästa gång får jag en ny filur att tamapas med. Det är fortfarande lika kul att rida. Jag har ju tyvärr en viss  förmåga att tröttna på saker fort. Förhoppningsvis tröttnar jag inte på att blogga för det tycker jag är jätteroligt just nu..... Visar R´s fina drake, Gunilla 2.... Såsmåningom ska den väl få sväva bland moln eller nåt tycker min käre make....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards