Alla inlägg den 18 juli 2008

Av Gunilla - 18 juli 2008 20:23

....färgburk merparten av dagen och jag ska INTE bli målare när jag blir stor!

Det är högt upp så man måste stå och vingla på en stege, man blir alldeles kladdig och prickig överallt, nej målare får andra bli.


Fortfarande ingen trapp....


I morse var jag och Bella ute på en prommis med tillhörande bad hon har  börjat skälla igen under vattnet och det ser och låter vansinnigt fånigt. Efter badet får hon sitt sedvanliga psykbryt och far runt som ett jihu och gnosar ned nosen i sanden och skäller och lever om.


I dag är det två hela veckor sedan min semester började. R har jobbat med altanen hela sin (som varat i 4 veckor lite drygt) och jag hela min men sedan ska vi som sagt bara sitta och sitta på den inget annat.


Min måstelista är fortfarande helt intakt :-) Inte så mycket som ens det minsta lilla måstet har blivit gjort.....de brukar ju som bekant finnas kvar de där måstena. Är nog ganska trastrött efter eh heldag på stegen. Ska lägga mig tidigt och zappa och försöka hålla mig vaken. Vet inte om det är något som absolut måste ses.


Föresten....jag har en ny medryttarhäst på gång. Ett halvblod som är fyra år och som gått som travare nu ett tag men som ska sluta med det. Hon har stått i Sundsvall under ett par år men skulle komma upp igen hit nu i veckan. Spännande! Jag ska väl bli någon sorts halv fodervärd/medryttare på henne. Hon är alldeles lagom hög, ungefär 1,55. Jag tror att det var Majsan hon kallades. Förmodligen ska jag väl dit något i helgen och kika och kanske provrida fröken. Går det som det är tänkt kan jag ta lektioner med henne i ridhuset i Ås så lär vi oss lite båda två.

Narr är på bete och han är ju en skogsmulle om än en väldigt charmig sådan....men jag vill ju lite mer med min ridning än skogsmulla så denna häst tror jag blir perfekt.


Vädret.... sätter in en talande bild istället.....


Sommarväder.....


Till och med sötnosnos blir less......


Lagt till en riktigt högaktuell omröstning om ......såklart altaner! Ge mig din syn på altanens vara eller inte vara :-)




























Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards