Alla inlägg den 15 september 2007

Av Gunilla - 15 september 2007 18:19

Vi har varit i Sveg. På utställning, en inofficiell sådan. Det började såklart bitida eftersom det är en vansinnig massa mil att köra. Vi åkte från oss vid 7:40 ungefär och var framme sådär vid 10:draget.....Och då började väntan.... Vi väntade.......och väntade........och väntade.......

Tillslut var det vår tur och domaren som var en mycket snäll sådan, tyckte både jag, M och Bella, skrev ordagrant följande utlåtande :


"Bra storlek för sin ålder

Medelkraftig mkt god typ

Feminint prop. huvud mörka ögon bra rygg o kors

Bra ben bra vinklar fram o bak

Lätta vägvinnande steg, härligt temperament

Mkt lovande"


Jag är jättenöjd för det låter ju kanon. Hon blev förståss BIR då det bara var en Schappis men hon fick även ett hederspris så fick vi vänta ett tag till.


Under det taget gick jag, M och Bella i skogen en sväng. Halvvägs in i skogen insåg vi att vi nu var i Härjedalen dvs björnmarker.... Men det gick bra vi träffade ingen björn utan vi gick en skön prommis och var nöjda och nypinkade när vi på nytt satte och och väntade på vår tur. Nu skulle Bella tävla om BIS-valp.....Äntligen blev det vår tur. Vi var väl en 15 valpar kanske. Bella kom 4:a! Av detta får man så att säga blodad tand.

Totalt var det ungefär 130 hundar som skulle ställas ut och av dem drygt 30 valpar mellan 4-9 månader. Jag antar att jag ska vara jättenöjd för det är det jag är i alla fall. Domaren hette Fredrik Norgren.


I övrigt har veckan varit smått hysterisk. Jag talar ur drygt ett mobilbatteri om dagen och mailar frågor och svar land och rike oavbrutet. Som jag sa tidigare hysterisk, men väldigt kul. Gillar att ha en massa omkring mig. Får nästan panik när jag inte vad vad jag ska göra, i alla fall på jobbet....där ska man nämligen jobba... Hemma kan jag vara hur slö som helst.....ibland...


Ute är det verkligen höst! Det blåser så skinnet håller på att blåsa av och regnar lite av och till. Men som tur var var det uppehåll nästan hela tiden i Sveg. Det räckte med att man höll på att blåsa bort.


Nu ska jag sätta mig framför brasan ett tag och tina upp sedan blir det förmodligen en tidig kväll igen ikväll. I morgon ska jag jobba ett tag... Vi måste testa och se att saker och ting fungerar som det ska. Hoppas bara att det nu gör det.....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards