Alla inlägg den 8 september 2007

Av Gunilla - 8 september 2007 20:12

Har hjälpt min bror att flytta idag. Men vi var ganska många så det gick snabbt i alla fall. Men vad grejjor man har......Även om han har varit benhård och slängt mycket. Han flyttade till den lägerhet som han flyttat ur nu för inte så länge sedan och då var det ännu mera som åkte. Jag vill ju gärna ha kvar och spara i all oändlighet.


Bella var dålig i magen i går kväll eg redan från morgonen. Hon kräktes tom när vi "panikvarute" vid 1 halv 2 tiden i natt. Stackars Bella. Men idag har hon ätit i all fall så jag hoppas att det har ordnat till sig......Brorsan med barn och valda delaer av barnens flickvänner var hos oss och käkade massor av god gryta och sedan blev det glass med chokladsås och bananer som man bara skivat och hällt lite sirap på. sedan ska det in i ugnen ett tag. Det blir galet gott... Chokladsåsen ska göras själv, av grädde och mörk cholkad som smälts i en kastrull. Det blir så mumma så. Bra om man vill ha stor rumpa :-)


Nu ska jag snart gå en sväng i regnet med Bella. Lämna en film med Pablo Francisco till min bror så han har något att fnissa åt ikväll. Han har väl förmodligen inget att göra nyinflyttad som han är.......


Det känns som om jag snart ska gå och lägga mig. Jag är som vanligt trött på kvällarna. Men jag somnade sent och låg nog lite på aga i natt eftersom Bella var så kass i magen och hade kräkts. I morgon ska jag sova och ta det take it easy . Jag hoppas att det är lika kasst väder som i dag så jag slipper gå ut förutom om jag ska ta en prommis med fröken.... sen kan vi tända höstens första brasa och ligga under filten och mysa...... delar av min skatteåterbäring gick nämligen till något så kul som 10 kubik ved......Ja, jag kan verkligen ha roligt för pengar jag...... men det blir i alla fall varmt och det är inte det sämsta :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards