Alla inlägg den 10 september 2007

Av Gunilla - 10 september 2007 20:57

Fantastiskt väder i går som upplagt för en riktig långprommis. Jag och R och Bella förståss var det som gick ut och strosade. Bella hann med badning både en och två gånger. Från badkruka till badnymf inom loppet av två månader. Och jag som trodde att hon var på min sida dvs måste ha minst 28 grader för att överväga att kliva i vattnet.  Svartfot...... :-)


Hittade ett träd som låg över stigen det var väldigt roligt att balansera på men även göra HÖGA hopp över och från....

Över stock...(träd) och sten


Det här var roligt ett bra tag tyckte Bella. Hon är som en Duracell-kanin. Man får passa att man inte kör slut på henne totalt. Hon bara hakar på och ser glad ut.

Vi gjorde en massa pauser både för att husse ville det men även för att Bella måste pusta ut.


Du och jag Husse......


Det finns massor av spännande saker hela tiden att sticka nosen i. I bland tycke matte att det är lite väl spännande. Det förmodade resultatet av en närkontakt med något sånt  extra spännande visade sig i fredags och lördags när Bella var väldigt dålig i magen.  På söndan hade hon dock repat sig och var i full färd med att upptäcka andra saker att lägga sin nos i.....


Spännande, spännande


I kväll har vi varit på valkurs för andra gången. Hörde att det bara är två gånger kvar jag som trodde att det var 8 gånger men det visade sig bara vara 6 så nu är vi anmälda till Allmänlydnad. Hoppas bara att bvi kommer med det brukar vara ett jättesug efter kurserna.


Japp nu är det snart att nanna kudden så jag är pigg och glad när jag ska ut med Bella bitida i morgon bitti. Hon tycker förövrigt att jag är fullkommligt borrad när jag travar iväg med henne i släptåg vid halv 7 tiden på morgonen. Hela hunden signalerar: JAG ÄR TRÖTT, GE DIG AV OCH LÅT MIG SOVA!!



Bella har blivit en heltidssovaisängen hund.......det var R som började......

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards