Alla inlägg den 23 juni 2007

Av Gunilla - 23 juni 2007 14:40

Eh, vi har skaffat valp......jag kom inte riktigt ihåg hur det var att ha bäbis men plötsligt har minnet kommit glasklart tillbaka... :-) Underbart men ganska jobbigt i sanningens namn!


Det går kanon, jag tror att Bella är på väg mot ngn sorts rumsrenhet i alla fall. På nätterna sover hon i sin bur (inte i sängen ännu....) vi sa att hon ska vara rumsren först sen får vi se. När det är dags så gnölar hon och gnäller och så går vi ut och pinkar. Hon är jätteduktig.


I går var vi jag, R och Bella, barnen är utlokaliserade till Mora och i Hölic denna veckan, på midsommarfirande på Rödön. Bella gick i koppel som hon faktiskt har gjort några gånger. Efter lite lock och pock går det bra. "KomsigummansnörpinggurkasötisBellastrumpa" - folk tittar lite konstigt på mig men Bella tycker att jag är jättebra :-)


Har bara två veckor kvar nu till min semester. Är avundsjuk på R som började sin redan i torsdags med 8 veckor ledigt! Lärare......

Dessa veckor blir förmodligen lika hysteriska som veckorna som varit. Var en snabbis till Stockholm i tisdags......hinner inte riktigt blogga lika mycket nu har jag en känsla av, jag undrar vad det kan bero på. Måndag kväll bär det av till Örebro men jag kommer hem sent på tisdag kväll så det blir en snabbis även där.


Superkul leksak


Vi har inga mattor på golvet nu......men en anselig hög på altanen. Vi var faktiskt så förutseende att det inte beror  på att de blivit utsatta för valpvatten utan faktiskt för att vi tyckte att de skulle bort innan. Ett dilemma för kaninerna, som nu tycker att golvet är jättehalt. Detta löser dock Bella på bästa sätt genom att istället hälsa på dem i buren...under uppsikt förståss men det går riktigt bra. men jag kan nog utan omsvep säga att hon är bra mycket mera förtjust i dem än vad kaninerna är i henne. Sorry Bella :-)


Kaninsnusning, Iriz är van och äter obekymrat vidare......


Bella kan springa snabbt hon.....


Nu ska vi snart åka till svärmor och äta midsommardagsmat, mums

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards