Alla inlägg den 13 juni 2007

Av Gunilla - 13 juni 2007 20:39

Sitter på sängkanten i mitt rum på mysiga Gula villan och väntar på att jag ska få åka och hämta Bella. Men jag får vänta tills i morgon. Denna gång hamnade jag faktiskt där jag skulle och faktiskt innan utsatt tid. En snäll busschaufför och en snäll konduktör lät mig åka i med i respektive fortskaffningsmedel lite tidigare än vad min biljett sa och gjorde min väntan ett par timmar kortare.


Köpte Luftslottet som sprängdes i alla fall......Tänkte vänta tills jag fått lön men jag kunde inte hålla mig. Börjat plöja och den är ruggigt bra, redan från första bokstaven!

 Har lagd den i tryggt förvar i min milt uttryckt överfulla resväska eftersom jag måste packa ned dator och ryggsäck och en nmassa andra saker till förmån för Bella som kärt "handbagage".


Pratade med Jessica  tidigare ikväll och eftersom hon är en synnerligen snäll människa kommer hon och hämtar mig vid 10 tiden i morgon. Jag frågde om hon gruvade sig för att få ytterligare en hund mindre i hushållet men hon tyckte nog att det skulle bli ganska skönt att slippa ännu ett bitande energiknippe......:-)


Jag hostar, har ju inte ngn som helst möjlighet att bli sjuk just nu. Om nån vecka kanske, men inte nu! Vi får väl se hur det känns i morgon inte feber eller så men bara rethosta......ja kanske lite ruggig då......men det säger jag inte till nån.....


Nu ska jag endera titta på en grynig bild på tv eller titta på ngn medhavd film på datorn jag har inte bestämt mig riktigt än....


I morgon har vi en vovve!!!!!





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards