Alla inlägg under juni 2007

Av Gunilla - 12 juni 2007 20:10

Tänkte bara berätta att den här lilla godbiten är fortfarande utan ny matte och husse och finns i Trollhättan hos Jessica.....

Han är söt som en sockerbit så skynda fynda en godgroda!




Av Gunilla - 12 juni 2007 19:56

Min morgon startade 04:50. Det gör fysiskt ont i kroppen den tiden.....Flyg till Arlanda - taxi till jobbet -jobba, jobba- taxi till Arlanda -flyg till Göteborg- taxi till Borås.....trodde jag i alla fall. Bokade flygtaxi med en förvirrad själ tidigare idag. Fick ett bekrätelsemail om att jag faktiskt skulle åka till Borås och frågade väl inte taxichauffören om han tänkte skjutsa mig till dit utan förutsatte bara att jag så småningom skulle hamna där. Efter ett tag frågade han  mig om var jag skulle. Ja, Scandic sa jag. Ja, men det finns ju massor av Scandic här, sa han.

Jag härsknade väl till lite och sa att enligt uppgift finns bara ETT Scandic i Borås.......BORÅS sa han, vi är ju i GÖTEBORG nu!!!!!??


Han trodde förmodligen att jag skulle hoppa på honom.......


Efter mycket bök och ytterligare 45 minuter i bilen var jag allså i Borås på riktigt. Bor i skitdyr svit som luktar inpyrd rök , BLÄ! Fanns inget annat....


Förhoppningsvis hamnar jag på rätt tåg, rätt flyg osv när jag och Bella åker hem.....Folk har sååååå svårt att göra rätt ibland *suck*

Nu ska jag zappa och bara slappa för jag är trött som en trasa.....igen......

Av Gunilla - 11 juni 2007 23:19

Inser att jag egentligen borde ligga i sängen och sova djupt när den eländiga taxin kommer och plockar upp mig 05:50 i morgon bitti. Vi är väl inte så sams egentligen jag och morgonkvisten men, men ....jag biter ihop och lider i tysthet eftersom jag ändå inte har någon att fräsa åt denna okristliga tid......


Försöker få L att gå och gå och lägga sig , ett ganska resultatlöst arbete eftersom hon hävdar å det bestämdaste att hon minsann har "sovmorgon i morgon". Att jag och R vill sova är av underordnad betydelse tydligen.... M la sig för en liten stund dock efter att ha uträtta extremt viktiga saker i ungefär 1 timma..... *suck*


Den långe sover hos en polare. Han städade sitt rum, kors i taket i eftermiddags. Visserligen efter ett visst mått av milt hot men ändå! :-) Hans tjej kommer upp på fredag lagom till skolavslutningen och F är from som ett lamm.... Jag skulle gärna se att hon var på väg ungefär hela tiden eftersom han blir en särdeles trevlig ung man i dessa lägen.


Bella hämtar jag på torsdag. ÄNTLIGEN! R vet fortfarande inte vad och hur han ska visa all sin lycka över att äntligen bli hundägare. Han vet som sagt kanske inte riktigt om ännu att han faktiskt längtar efter en hund minst lika intensivt som jag....


Sova, sova säng. Skriver nog ett par rader och berättar vad jag tycker om Borås......


Natti, natti vi hörs i Borås

Av Gunilla - 10 juni 2007 09:36

har SLUTAT röka!!! Min tjat och att inte ge några pengar alls kombinerat med att var en äkta "pain in the ass"-taktik funkade!!! Jag har spioner utstationerade så även om hans polare fortfarande håller på och töntar sig så är han numer en galen men rökfri tonåring och jag är så stolt över honom! Han står emot och det visar sig att det faktiskt går att prata med honom.


Vi har en otroligt öppen dialog och han berättar väldigt mycket för mig och R om både sina och sina kompisars liv och levene och jag måste säga att jag tror honom. Vi har helt enkelt avkrävt rapporter och sagt att lögnen är värre än sanningen i ALLA lägen för eftersom vi för det mesta får reda på saker och ting är det bättre att säga som det är på en gång hur obekvämt och jobbigt det än är. (Att jag sedan blir fullkomligt galen och snabbt som ögat utvecklar både horn och bockfot när jag nosat mig till och upptäckt en lögn kanske gör sitt till) Jag älskar verkligen både min son och mina båda döttrar djupt och innerligt även om dom nog inte fattar det med jämna mellanrum och bara tycker att vi, både jag och R är riktigt skitjobbiga!! Kan väl låta här i detta forum som om jag mest är trött på dom alla tre vilket jag också är med jämna mellanrum men vad skulle jag göra utan min familj???  Bli halv.....och liksom ge upp.......



Jamen nu var det ju solen.........

Av Gunilla - 10 juni 2007 08:50

...solen verkligen SKINER och har gjort det nu den senaste dryga veckan. I går var det 30-års kalas för Helan, alltså Helan Danger! Ungefär 50 pers och kanonkul!!!!!

Det var alldeles för länge sedan jag träffade er av festprissarna jag tycker så mycket om! får bli bättring......lite luncher måste ju hinnas med i alla fall även fast tempot nu är fullkomligt hysteriskt.


Den här tiden på året brukar jag mest klättra påväggarna eftersom jag har för lite att göra på jobbet. Alla börjar varva ned inför sommaren och det startas inte upp något nytt inför sommaren men i år kan man milt uttrycka sig att det inte blev så.........


Hur vet man om man är "duktig"? Är man bra på något när man själv tycker att det man gör är bra eller är man "duktig" när omgivningen anser det? Något som jag orerar i nämligen. Hörde en intervju med Krister Henriksson (som jag tycker är kanonduktig på det han gör) på radion igår och till min stora glädje insåg jag att det kanske är flera som brottas med problemet. Att slå ifrån sig vid beröm och bli aningen misstänksam. I Krister Henrikssons fall visste han i alla fall vad det brerodde på. I hans hem hade man aldrig berömt varandra bara "slagit till", inte bokstavligen men bildligt och varit snabba att kritisera varandra istället för att stötta och uppmuntra. Det är inget som jag alls känner igen från mitt min uppväxt där var det både stöttning, beröm men också naturligtvis befogad och förmodligen som tonåring, tyckte jag nog även obefogad kritik.......

Förmodligen kanske en form av vanlig nojja men efterhängsamt och helt enkelt skitjobbigt!


På torsdag blir vi hundägare PÅ RIKTIGT! Jag och ungarna är alldeles till oss och R är förmodligen också alldeles till sig på sitt vis men han vet bara inte riktigt om det ännu..........:-)


Åker med fakirflyget till Stockholm på tisdag morgon, arbete, arbete och vidare på em till Gtb. Arbete, arbete på onsdag dag. Tåg till trollhättan onsdag kväll (inget arbete :-)....). En natt på Gula Villan (det där helmysiga vandrarhemmet med jättegullig personal) i Trollhättan och sen äntligen flyttar Bella till Jämtland. Jag hoppas bara att det går bra och smärtfritt att flyga med henne så att hon får en bra start.


Jag flög hem med vår förra hund men det vara jättelänge sedan så jag kommer inte ihåg hur det gick men den vovven kom från tygelsjö i Skåne så det var dubbla flyg med honom också och jag antar att det gick bra. Vi får nog gosas och mysa och pratas vid hela vägen jag och Bella, så hon inte blir skrajsen.


Tjatat hund har jag gjort , ja jag kommer inte riktigt ihåg hur länge och en Schappis har jag vetat hur dom ser ut sen i september ungefär och nu har vi snart en bäbis!


I källaren vet jag med säkerhet att det bor 1 son som vi gjort sen har vi 4 bonusbarn stationerade där .... I M´s rum finns två som vi också gjort men där befinner sig just nu i skrivande stund bara 1 bonusbarn........


Såg till min fasa köket när jag var nere tidigare i morse, det tänker jag inte ta hand om det får de som stökat till ta hand om........ Men jag såg att det gjorts....plättar, te, mackor, milkshake, ätits bananer (alla är slut) samt gjorts en totalrensning på all annan frukt som huset tidigare kunde uppbringa. Nu ska jag kolla om Jessica satt in några nya bilder bå bäbisarna och sen lockar solen.


Ha en särdeles bra dag!

Av Gunilla - 5 juni 2007 22:50

Det har verkligen varit det och det har bara gått två dar!! Blivit inkastad som projektledare efter en massa strul och vet lagom mycket om det som ska göras. Livsfarligt men ganska kul dagarna formligen springer iväg och jag får ingen lunch och absolut ingen fikapaus utan det är bara mobiltelefonen som är min följeslagare  hela tiden. Funkar ett tag men sen blir man tokig. Som tur är fick jag detta i knät så sent som i måndags och det kommer inte att vara så länge hoppas jag. Nog om jobb.



När jag äntligen åkte hem från jobbet tittade jag på termometern ett par extra gånger 28 grader!! Inte klokt. Vi är ju knappt i början av sommarn ännu, i alla fall inte här uppe, men det är stekhett och underbart.


M & L hade tillsammans med sina klasskompisar ordnat disco på fritidsgården. Jag hade tillsammans med en annan mamma tagit på mig att vara där som "extra vuxen". Det var bra att kasta i sig lite käk och direkt dit. Det var ganska mycket folk så de gjorde en bra förtjänst de små liven. Coolt att de har planerat och fixat allt alldeles själva!

Jag och R satt ute i trädgården en sväng när jag kom hem. Halv 11 på kvällen och 20 grader varmt, mums!


Bella är 8 veckor nu så snart är det dags! Sååå fina kort hade Jessica tagit denna gång,  Bella såg inte tillstymmelse till förnärmad ut bara galet söt.

Toksöt! Veckans indexbild på Ain´t Saints hemsida


Inte förnärmad så långt ögat når, bara söt!


Och så här ser Bellas mest exponerade sida ut vid 8 veckor, så stilig så!


 Men nu är det nog sovdags känner att jag har slitit några dagar nu......




Av Gunilla - 2 juni 2007 16:23

att ligga platt på marken  men vi har sått, byggt en ny trappa, klippt gräsmattan, satt en massa plant och nu ska vi snart gå på fest!


Solen skiner från en absolut molnfri himmel och jag är åtskilliga nyanser rödare på ryggen än vad jag vr i morse...... Vi får väl se om jag kan ligga på den här ryggen i natt.



Av Gunilla - 2 juni 2007 09:02

Efter en jobbig vecka är det äntligen lördag morgon. Solen skiner och allt känns plötsligt mycket bättre......

F är i Göteborg på klassresa och M & L gör allt för att göra livet surt för varandra men ändå känns det ganska bra.


Idag ska vi ta i tu med gården igen, landet ska sättas och sen ska vi nog bara prova hur det känns att ligga platt i en solstol (om jag nu klarar av det) :-) Jag kanske får träna och ligga 5 minuter i taget.....


Vi klippte gräset förra helgen och det har växt som en galning och behöver klippas igen, det lukatr härlig sommar av nyklippt gräs....

Nej nu ska jag gå ut istället för att häcka här vid datorn

Ha en härlig dag!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards