Alla inlägg under januari 2008

Av Gunilla - 15 januari 2008 22:42

gå och lägga mig. Far en sväng till storstan igen i morgon sådär läskigt tidigt. Bara över dagen denna gången med.


Såg katastrofen Gynning på tv för ett tag sedan. Hur länge kan man hålla på sådär? Enligt passet bör hon ju vara hyfsat vuxen i alla fall. Hennes idiotpolare var ju iofs likadana. Men det är förmodligen ingen idé att bry sig och jag behöver ju faktiskt inte se eländet.


Det är flera grader + nu. Precis när det är som finast och kung Bore är i farten så kommer det töväder....


Både M och F har varit hemma idag. Feber, ont i halsen och allmänt eländiga. De blir hemma i morgon också. Bella blir förstås överlycklig av att ha sällsis hela dagen. Vi var ut på en långprommis i halkan. Hon tycker att det är lika härligt som jag. Hon går lös stor del av den väg som vi brukar gå och är semi-lydig. Hon både semi-stannar och semi-kommer när man ropar på henne :-). Idag gick hon i alla fall väldigt fint i kopplet ett långt tag. I alla fall sedan vi blivit lite ovänner och jag nypit henne lite i rumpan. Hon blir då väldigt förnärmad och har full koll på vad jag håller på med......och vad hon ska hålla på med.


Jag försökte ta "ståbilder" på henne häromdagen (det är på gång Jessica :-) men det är ju så svårt själv. När jag trodde att jag skulle få till det så tog förstås batterierna i kameran slut så det är under utförande. Hav tålamod...


Ja då har jag väl avhandlat ungefär det jag ska..

Godnatt!


Nu är nog min kompis Mia i Shangahai. Hon åkte igår mittt i dan. Hon och hennes man och dotter ska bo där i två år. Jag och R planerar att åka dit och hälsa på i höst när han fyller 40.

Av Gunilla - 14 januari 2008 20:15

Skriv på bensinupproret genast....! Jag skrev på för ett tag sedan och det tickar ganska snabbt uppåt, tji fick alla som sa att det inte finns något upprop mot galna bensinpriser och att folk äntligen fattar att man inte kan ta tunnelbana överallt!

Av Gunilla - 14 januari 2008 19:50

Ont i huvet och mår allmänt halvkasst...jag hoppas att jag inte håller på att bli klen. Galet trött. Men det kanske är att jag somnat sent, vet inte alls. Just nu skulle det passa dåligt för jag är just i färd med att komma igång med en massa saker på jobbet. M har varit hemma idag för halsont så det ligger ju nära till hands....


Vi tog oss en prommis med Bella nu i kväll. Ganska långt och det är så skönt men nu känner jag att jag är seg. L gnällde över att hon hade träningsvärk och skuille först inte gå till skolan i morse. Hon ansåg att jag inte alls visste hur det kändes och att det aldrig skulle gå över..För en liten stund sedan kom hon hem från sin forbollsträning, det verkade som om värken helt plötsligt gått över :-)


Kollat lite på Schappisvalpar, vi ska inte ha någon ny men det är roligt att titta. Såg att det var flera kullar som både var födda och som var på gång.  Skulle så gärna vilja ta valpar av Bella. Ännu är hon alldeles för ung och ska väl gå riktigt bra på någon utställning antar jag men gör hon det ska jag nog försöka sprida Schappisarna här i trakten. De allra flesta som ser henne blir verkligen förtjusta och tycker att hon är vansinnigt härlig och snygg. Då sträcker både hon och jag på oss lite extra. Konstigt, de säger aldrig att de tycler att jag är ovanligt snygg .....:-)


Förmodligen ska jag titta på galan som är nu eller så ska jag titta på Outsiders på 5:an. Vet inte riktigt vad det handlar om denna gång men det brukar vara ganska suspekta personer som de vaskar fram och exploaterar...

Av Gunilla - 13 januari 2008 18:07

Ingen av barnen behagade vara hemma denna helg varpå jag och min käre make belv alldeles solokvist. Skönt!.... Inget tjat och inget bråk....

M & L var i Bydalen och åkte skidor. De åkte i fredagskväll. F har inte heller varit hemma på hela helgen, han är mest borta hela tiden oavsett om det är helg eller vardag.


En unerbar dag har det varit det snöade igår som R skottade bort, i natt snöade det ca 20 cm till som skottades bort idag medan jag och Bella var ute och gick en härlig långprommis. Vi gick på isen en stund. Pulsade fram  snön, ganska jobbigt faktiskt. Plockat bort julgran och adventsstakar och stjärnor och annat som hör julen till. Lite trist tycker jag men bara nu januari tar slut någongång så är jag på banan igen :-).


Såg något elakt igår. En kille som heter Alex Zane som lurar folk å det grövsta bla med hjälp av en fejkad lögndetektor se detta, fnissa och lid med han som blir utsatt.....En varning kanske borde utfärdas för det är ganska fräckt ;-)



Av Gunilla - 10 januari 2008 20:25

jaha då var det torsdag igen då och en alldeles vanlig sådan. Påbörjades läskigt tidigt i vanlig ordning. Jag tror att jag ska skirva en bok. En travesti på "Ur en kos dagbok" :-) det händer ungefär samma saker eller kanske inte riktigt då men det som händer är samma hela tidnen i alla fall under veckorna. Inte så att jag inte gillar mitt liv för det gör jag men jag skulle gladeligen kunna karva bort både januari och februari ur kalendern. Dessa två månader är i mitt tycke helt onödiga transportstreckor fram till vårvintern med den aktivitet och det ljus som finns då. Mörker, kyla och jag är en osedvanligt urusel kombination.


Idag var det första ridlektionen efter juluppehållet, jag vet exakt varför jag började rida, det är så KUL! En avstickare i Ur en kos dagbok då.....


Mitt GI ätande funkar bra. Har ätit 200 000 ägg sedan jag startade men det är ju tur att jag älskar ägg i alla former så jag kan nog fortsätta ett tag till.


Beställde tid för klippning har på något underligt sätt lyckats förtränga att jag inte klippt mig sedan i början på september....Om jag säger så här jag definitivt inte sagt för mycket, att det syns :-). Ser ut som en blandning av  elände och strip. Mitt hår till skillnad från andras hår vill absolut inte ha varken balsam eller schampon "som gör håret mjukt". Det är vansinnigt mjukt alldeles på egen hand. Skulle jag däremot hitta ett schampo/balsam som "gör ditt hår stenhårt" skulle jag köpa upp lagret! Alla barnen har begåvats med TJOCKT och mycket hår. Det är då inte från mig i alla fall så mycket är alldeles säkert. Jag har många hårstrån men ack så tunna.....

Av Gunilla - 8 januari 2008 21:38

sitter nu i håret på L och det blev riktigt snyggt. Hon har ju tjatat om denna hårförlängning hur länge som helst och i dag kom det på posten, tillsammans med tillhörande clips, tråd och en nål. detta skulle mätas till och klippas och sys fast i håret för att slutligen ordentligt fästas i lite tuperat hår. Det tog ett tag men nu är det klart.


L speglar sig om möjligt mer än tidigare och M tittar avundsjukt på hennes hår. Förmodligen dröjer det inte länge förrän jag får göra om proceduren, denna gång med ett blont hårsvall. L är ju svartbrun i håret just nu vilket innebär att det ligger klånga svartbruna hårstrån överallt.


Blev så glad på jobbet idag. Jag stod och diskuterade en kalender som vi fått till jobbet. Det var en lokal konstnär som heter Ingrid Roth (titta på engelska så ser ni några av hennes alster) som målat bilderna och jag är väldigt svag för dessa. Då de andra tyckte sådär fick jag den till min. Hurra! Fick två litografier när jag fyllde fyrtio "Tulipanahopp" och "Soltvätt" och blev så galet glad.


I morgon bär det av en sväng till storstan men bara över dagen. Så nu ska snart nannas. GI funkar bra men jag måste kolla om jag har nåt kvar att äta idag man ska ju mula i sig en massa hela tiden.

Av Gunilla - 7 januari 2008 17:43

Med bravur måste jag säga. Men jag sov nästan ingenting i natt. L kom in till oss vid 02:20 och sa att hon inte heller kunnat sova....Hon hämtade Bella och sedan en liten stund senare sov de båda två sött. Men inte jag, jag vred mig åt ena hållet och åt det andra hållet och åt tredje hållet men inget hjälpte. Gav upp och bestämde mig för att bara ligga och vila då..... Kan ha slummrat en stund men när klockan ringde 06:10 var jag redan vaken. Bella trodde att jag blivit galen som drog ut henne på prommis kl 7!


Hade inte hänt så mycket på jobbet. Men på något vis är denna dag värst men nu är den slut och det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Ja, men med vaddå? Jag hade väldigt lite att göra men jag är helt säker på att jag kommer att få att göra om bara några dagar. Det är mycket som vi sagt: Ja, men vi tar det efter jul va, eller hur....?


Startade mitt "nya" liv nu igen....GI-metoden. Med Viktkoll. Förhoppningsvis får detta kilona att formligen rasa av mig :-).... den här gången.... R fick en våg i julklapp av sitt jobb den kom inte förrän häromdagen De vet tydligen inte att julen förra året inföll den 24 december, men nu har den premiärvägs på. Elände. Inte konstigt att mina brallor sitter så trångt. Rapporterar i antal nedgådda kilon inte i reell vikt :-) Man talar ju varken om en kvinnas vikt eller ålder....

Av Gunilla - 6 januari 2008 10:56

att jag börjar jobba i morgon? Det har ju gått två dagar, inte 17 dagar sedan jag gick därifrån....


Det har varit ett skönt lov. Vi har inte gjort speciellt mycket men det är ju det som är så skönt. Sovit länge på mornarna, tagit långa prommisar med Bella som M gärna följt med på. M var i duved i förrgår tillsammans med en polare. Det hade varit roligt. Blåsigt och eländigt men väldigt kul. L ville inte följa med hon hade inget att ta på sig !?#& Man bara storknar.....men men hon gick miste om en juste dag i Duved.

L har börjat toktjata hårförlängning nu igen och igår beställde hon. Med clips on.. Vet inte hur det funkar bara att det tar tid , är skitdyrt och inte kommer att användas. Hon limmar i alla fall inte fast något i håret och förstör sitt hår utan medelvägen var clips on.....Jag återkommer med resultatet.


Jag har inte ens kollat min jobbmail...insåg jag nu gör inget jag gör det i morgon.


I dag vet jag inte riktigt vad vi ska göra.I em ska vi hem till mina föräldrar och käka middag och sedan försöka gå och läga oss i rimlig tid. 3 känns inte som rimlig tid längre....


Håller i julen lite till med Aschmed....



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards