Alla inlägg den 15 januari 2008

Av Gunilla - 15 januari 2008 22:42

gå och lägga mig. Far en sväng till storstan igen i morgon sådär läskigt tidigt. Bara över dagen denna gången med.


Såg katastrofen Gynning på tv för ett tag sedan. Hur länge kan man hålla på sådär? Enligt passet bör hon ju vara hyfsat vuxen i alla fall. Hennes idiotpolare var ju iofs likadana. Men det är förmodligen ingen idé att bry sig och jag behöver ju faktiskt inte se eländet.


Det är flera grader + nu. Precis när det är som finast och kung Bore är i farten så kommer det töväder....


Både M och F har varit hemma idag. Feber, ont i halsen och allmänt eländiga. De blir hemma i morgon också. Bella blir förstås överlycklig av att ha sällsis hela dagen. Vi var ut på en långprommis i halkan. Hon tycker att det är lika härligt som jag. Hon går lös stor del av den väg som vi brukar gå och är semi-lydig. Hon både semi-stannar och semi-kommer när man ropar på henne :-). Idag gick hon i alla fall väldigt fint i kopplet ett långt tag. I alla fall sedan vi blivit lite ovänner och jag nypit henne lite i rumpan. Hon blir då väldigt förnärmad och har full koll på vad jag håller på med......och vad hon ska hålla på med.


Jag försökte ta "ståbilder" på henne häromdagen (det är på gång Jessica :-) men det är ju så svårt själv. När jag trodde att jag skulle få till det så tog förstås batterierna i kameran slut så det är under utförande. Hav tålamod...


Ja då har jag väl avhandlat ungefär det jag ska..

Godnatt!


Nu är nog min kompis Mia i Shangahai. Hon åkte igår mittt i dan. Hon och hennes man och dotter ska bo där i två år. Jag och R planerar att åka dit och hälsa på i höst när han fyller 40.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards