Alla inlägg den 15 juli 2007

Av Gunilla - 15 juli 2007 13:25

Jessica kom med ett bra förslag på hur spattiga valpar skulle mätas. Jag följde hennes råd och kan nu konstatera att Bella är 36,5 hög och väger 8,1 kg. Enligt rasstandarden ska en tik inte bli högre än 47 cm vi får väl se hur det blir med det. I denna takt blir hon väl 147 cm......:-). Men jag tror nog att hon är alldeles lagom hög och tung. Är hon inte det är hon i alla fall alldeles lagom för mig :-). Å så vitt jag kan se bryr sig inte Bella så speciellt mycket om vare sig sin vikt eller sin höjd.


Det är en utställning i slutat av augusti som jag tänkte anmäla henne till.Bara för att se hur det går. Fröken är ju inte så stor än men kan vara lite kul att se vad domaren säger.


Såg Babel för en stund sedan. Den var bra men ganska otäck. Inte otäckt otäck men sådär hopplöst otäck.

Av Gunilla - 15 juli 2007 09:05

Fyllde massor av år igår, igen...... förmodligen har hag kommit till stadiet där jag nu vid varje förelsedag firar min 29:e.... dvs fyllde alltså 29 i går igen :-)

Fick en bok av min kära familj. Den senaste Camilla Läckberg, Tyskungen,  som jag ska sätta tänderna i. Idag är det perfekt väder för det. Regn och rusk. I morgon börjar min andra semestervecka, denna har gått rysligt fort och vi har inte gjort något alls bara varit.

Häromdagen tog jag itu med tistelodlingen faktiskt.


Före "The Termination"

Det är inte mycket annat än just tistlar......

Efter "The Termination", dvs T2..... hehe

Fram kom lite med betoning på lite spetiga rödbetor, massor med rädisor som är jättegoda...sockerärtor och lite kålrot. Inte mycket men vi får väl se hur de artar sig. Som sagt jag gillar inte att förvalta saker..... det är roligare att starta upp och så och så. Men nu ska det bli grönsaker. Växthuset däremot, är jättefint. Gurkor och tomater och kryddor. Redan ätit flera kanongoda gurkor.


Rensade jordgubbslandet och satte för nät där också så nu plockar vi snart en massa gubbar där, har plockat lite redan och de är också supergoda.


Bella blev 14 veckor i går, en stor tjej som faktiskt inte pinkat inne på flera dagar.....men i morse blev det en pöl på golvet men annars var det länge sedan nu. ser en ljusning i pinkeriet. Vägde henne häromdagen och det var på 7,5 kilo! Hon växer damen. Ska kolla hur hög fröken är också men det lilla livet har en viss förmåga att inte sitta stilla mera än ca 1,2 sekunder i taget förutom då hon sover och det gör hon oftast på rygg  och då är det inte helt enkelt att mäta... :-)


En regnig kväll.....


Tycker fortfarande att hon är ganska söt...... :-)


Funderar på att titta på någon film. R sover fortfarande, F är inte hemma och M & L sover också sött.


F har varit så härlig nu några dagar jätteglad och bara mysig. Det svänger verkligen fort men jag tackar och tar emot när tillfälle ges.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards