Alla inlägg den 26 juli 2007

Av Gunilla - 26 juli 2007 20:30

drar igång igen. Massor av band och yra i hela stan med den påföljd att ungarna är om möjligt tjatigare än normalt....

M & L har sparat pengar och gnetat för att de ska kunna gå på yran, det kostar inga pengar i år för dem att gå in bara de har ngn vuxen med sig och det kommer de att ha alla tre dagarna. Den långe däremot, måste betala för alla dagar han ska gå. Han fick pengar för ett tag sedan för att han hjälpt till.


Vi trodde då att han kanske skulle kunna spara dessa pengar, men icke. Då hade han så mycket pengar tyckte han att han kunde leja sina systrar att klippa gräsmattan åt sig för en hundring. Suck.

Och igår var stora tjatet framme igen såklart.  Jamen han skulle ju på yran alla tre dagarna.... 850 kr kunde vi väl låna ut..... alla hans polare skulle gå såklart och A L L A polarna fick naturligtvis sina biljetter betalade av föräldrarna.....ja, eller hur......tjat tjat. Som vanligt har den långe 0 koll och absolut ingen framförhållning överhuvudtaget och som vanligt är man en idiotförälder som faktiskt lånar ut stålar till honom.

Förmodligen är det oss det är ngt fel på men efter detta är det slutagerat som bank. Han fick låna till två dagar i alla fall. Jag vet faktiskt inte hur andra föräldrar gör om de hela tiden räddar sina barn och agerar curlingföräldrar. Det gjorde nog mina också och det har ju faktiskt blivit folk av mig också, tror jag...... I vilket fall är alla och yrar i alla fall.


R ska yra i morgon. G ska vara hemma alldeles molalena och ha det mysigt med Bella som inte alls vill yra ett endaste dugg :-). Det kommer i alla fall att regna så det så har det sagts i rapporterna...


I morgon ska jag , R och Bella åka till Fäviken och gå på mässa eller Fäviken game fair som det så vackert heter, en mässa som i flol drog 29 000 besökare. Massor med hundar, hästar och jakt. Jakt är jag ju inte allls intresserad av men hästar och hundar.... Fäviken  ligger naturskönt vid foten av Åre. Jag har aldrig varit där men det ska bli lite spännande.


Oj, nu ska Bella ha käk måste skynda......

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards