Alla inlägg den 11 juli 2007

Av Gunilla - 11 juli 2007 16:00

Varit ute hela dagen och faktiskt befriat landet från alla tistlar. Bella har ivrigt hejat på. I morse väckte hon mig inte förrän kl 9. Morgontrött fröken kanske (förhoppningsvis) :-).


Solen skiner ute och det är ganska varmt jag hoppas att det skulle fortsätta i morgon också. Då ska jag nog bara ligga med nosen i vädret och lyssna på Sommar. Vet inte vem som är värd men det spelar nog ingen roll. Har lyssnat senare några gånger laddat hem på poden behagligt sätt att ha semeter på......


Blir galen på den långe i källaren om han har varit bedrövlig tidigare så är han fullkommligt hopplös just nu. Vi har ett dödläge nu nämligen. Vi säger att han får hjälpa till hemma innan han ska få så mycket som en krona ur oss och han vägrar i sten. Får se nu vem som är tjurigast. Han är fullkomligt övertygad om att vi driver hotellrörelse och att det bara är att komma och gå som man vill. Sova till kl 3 på em, vara vaken hela natten och få allt på ett silverfat. Enligt honom har naturligtvis A L L A hans kompisar så. Skulle gärna vilja veta om det verkligen är så att när man är 16 år så behöver man inte göra ett enda dugg hemma.... Men jag och R  är förmodligen hemska, elaka och otroligt krävande föräldrar som säger att han ska ha juste på sitt rum och plocka bort efter sig när det fikats på natten.


Dealen vara att plocka ur diskmaskinen, hålla ordning på sitt rum och klippa gräsmattan så skulle han få månadspeng. Men nu gör han inte ett dugg förutom att säga att vi har en massa krav på honom och att vi är "strikta och hemska".


Han har fått sin månadspeng för juli i förskott, lagom till Götenborgsresan för ett tag sedan. Där rann pengarna förståss genom hans fingrar och han hade även lånat en massa stålar av en polare som vi fick lämna tillbaka. Dessa pengar är han nu är skyldig oss. Nu betalar jag inte tillbaka några skulder som han dragit på sig längre för det satts naturligtvis i system och då tänker inte jag hela tiden rädda honom.

Vet inte om det finns återlämningsstationer för långa, boende i en källare, men jag skulle gladeligen lämna in honom dit om det nu var så att det fanns. Snälla kan någon komma med ett gott råd....... eller kanske öppna en station.... :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards