Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av Gunilla - 20 augusti 2008 22:14

Känns ganska bra att ha börjat jobba. Inte den vanliga "blä-nu-ska-jag- börja-jobba-igen"-ångesten. Det är ganska lugnt fortfarande. Jag har ägnat mina dagar åt att skicka en massa mail till höger och vänster och påminnt folk om en massa saker som de nog helst inte vill bli påminda om...dvs gjort mitt jobb att lägga näsan i blöt och vara allmänt jobbig :-).


Innan jag glömmer: Fått förfrågan av cavvetjejjernas matte om chutneyn och den kommer, jag ska bara ta mig i kragen och skriva in den här......sorry för dröjsmålet och att det dröjer lite till men jag har inte glömt!


Inte heller fått tummen ur och fixat mera bilder men jag ska......


Varit och provridit på Romzon idag. Han gillade mig och jag gillade honom! En riktig nos! Dvs en sötnos.


Det är en ung tjej som äger honom och jag blev ju lite mallig då när hon sa att flera hade varit och provridit och att han betett sig lite monsteraktigt när de provridit men jag hade inga som helst problem att rida honom. Han såg bara glad och sprallig ut hela tiden och uppförde sig exemplariskt.

I början av september flyttar han på Frösön igen och då får han väl lite tid på sig att vänja sig tillbaka i sitt gamla stall, sedan ska jag börja. Urkul.


I morgon börjar min vanliga ridning. Tänkte kolla om jag kan rida Romzon på lektionerna istället för en ridskolehäst om inte ska jag ta privatlektioner på honom någon gång ibland. Det behöver vi båda två. Jag ska rida honom ett par tre dagar i veckan.


Fallit i den vanliga eftersommarenfällan också....Gått med i en av viktklubbarna på nätet. Tredje dagen bara men det är helt OK. Jag har ju en förmåga att lägga ned allt vad sånt heter efter ungefär 14 dagar. Då är jag less. Denna gång har jag gett mig tusan på att lyckas (igen) så jag ska ta mig ett allvarligt snack med mig om så där en 11 dagar för då har jag väl börjat hitta på en rad ursäkter som vanligt.


Bella har träffat en mycket argsint kisse och tycker nu att kissar är ganska underliga. Min bror har skaffat sig en kattdam. En smäcker liten fröken som är 4 år ser mycket fisförnäm ut men som samtidigt är vansinnigt söt. Vi var där och hälsade på häromdagen och katten lät som en jetmotor och spottade villt omkring sig när hon såg Bella. Till råga på allt gav hon Bella en snyting på näsan. En ettrig katta mao. Men vi får väl försöka i små doser så kanske kattfröken inser att Bella är en väldigt snäll vovve som man inte kan vara utan.......


Nu ska jag se klart på "Project Runway"

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards