Alla inlägg den 25 april 2007

Av Gunilla - 25 april 2007 18:22

Vi betalade inte räkningen i tid och blev utan Internet.....Vilken hemsk tid...För någon tid sedan ringde jag vår Internetleverantör och gnällde....jag ville inte betala så mycket för abonnemanget utan hotade illfult med att säga upp det. I kundtjänsten sa de bara i princip, Jaha. Jag sa då att jag ville komma till Antichurn-avdelningen och där tog mitt hot skruv :-). Först frågade han snällt om jag ville gå ned i hastighet..

-Nej!", sade jag bestämt.

-Jag vill ha samma hastighet men billigare! Den unge mannen replikerade  genast...

-Öhhhhhh, jaha.  OK, då du får 100 spänn billigare då.  

-Tack, sade jag älskvärt. Men kommer det att bli något tjorv eftersom vi har autogiro?....

-Nej absolut inte, det ska jag se till, sa grabben klämkäckt.

Och därför har vi nu varit utan Internet de senaste dagarna.... det är så bra det där med autogiro och när man litar på att folk kan sitt jobb ;-).

Har just haft en häftig diskussion med min son. Jag sa att om han inte gör det han ska och inte kommer på skolan i tid så får inte tjejen hans komma hit i helgen. Han har inte kommit på skolan i tid och inte gjort det han ska vilket har inneburit att planerad hitresa för E ställts in och nu är det helt plötsligt mitt fel! Jag anser mig normalbegåvad men detta fattar jag inte faktiskt inte. Hur i helsike kan det helt plötsligt bli mitt fel??!! Kanske kan någon vänlig själ förklara detta. Han fyller 16 i helgen så det kanske är därför helt enkelt. Men jag har iofs lärt mig att det mesta går att projeseras tillbaka på mig eller R. Tycker bara att det är ett spännande fenomen. Vore ganska enkelt om det vore så. Tog upp exemplet med F att om jag ex skulle missköta mitt jobb och fick ett ultimatum att endera skötte jag mig eller så fick jag kicken, vems fel var det då att jag fick kicken om jag fortsatte att missköta mig.

Naturligtvis min arbetsgivares, eftersom det var där själva beslutet om att kicka mig låg, sa han... Jaha, sa jag och diskussionen avslutades. Men i ärlighetens namn kom han faktiskt för en liten stund sedan och mycket motvillitg erkände att jag hade rätt....han är en otroligt bra retoriker annars. Hans lärare håller på att bli tokiga för han argumenterar emot allt och alla. Tyvärr har han nog lärt sig en del av detta av mig.......därför stöter han på patrull med mig med jämna mellanrum men jag måste faktiskt också hålla tungan rätt i munnen :-)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards